Η ομάδα του 𝗜𝗡𝗦𝗣𝗜𝗥𝗘 μεγαλώνει! 🌼

𝗜𝗡𝗦𝗣𝗜𝗥𝗘
Πρωταρχικός στόχος του inspire είναι να ενημερώνεται πρώτο για θέματα που αφορούν τους γονείς και τα παιδιά, να οργανώνει δράσεις με σκοπό την ψυχαγωγία και την επιμόρφωσή τους και να διαμορφώνει ομάδες, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κοινές ανησυχίες και που συλλογικά συμβάλλουν στην ομαλή διαχείρισή όσων τους προβληματίζουν.

Με γνώμονα, λοιπόν, τους παραπάνω στόχους, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμπράττουμε με μια ομάδα, η πλέον ειδική στο αντικείμενό της, που έχει ως σκοπό να βοηθήσει μέσα από ενημερώσεις και δράσεις στη μετάδοση σημαντικών μηνυμάτων για τους γονείς.

Μιλάμε για το 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴 🌼

Το project parenting είναι 1η εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα.

Μπαίνοντας στην κοινότητα του project parenting, έχεις τη δυνατότητα να αντλήσεις πληροφορίες μέσα από ένα οργανωμένο και έγκυρο υλικό από εξειδικευμένους επαγγελματίες γονεϊκότητας και να έρθεις σε επαφή με σύγχρονες μεθόδους θετικής διαπαιδαγώγησης. Με αυτόν τον τρόπο μοιράζεσαι την ίδια φιλοσοφία με άτομα που έχουν έναν κοινό σκοπό, τον πιο σημαντικό απ’ όλους, τα παιδιά μας!

Αν γνωρίζεις ήδη την κοινότητα αυτή, τότε έχεις ήδη εκτιμήσει την αξία της. Αν δεν την γνωρίζεις, ήρθε η στιγμή να σου την συστήσουμε εμείς και να συνεχίσεις μαζί μας ένα ταξίδι αφιερωμένο στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου ως γονέας που ψάχνει το καλύτερο!