Η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή για πάστα με κιμά
Η αγαπητή φίλη κ. Αντα Γ. μας στέλνει ακόμα μία καταπληκτική συνταγή, αυτή τη φορά πάστα με κιμά, φαγητό που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Εμείς ευχαριστούμε πολύ την κ. Αντα και σας παρουσιάζουμε την συνταγή
ΥΛΙΚΑ :
250 γρ κιμά μοσχαρίσιο η χοιρινό
250 γρ (2 φλιτζάνια τσαγιού ) πάστα ( να είναι κοντό με τρύπα)
1 μικρο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
4 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό
1 ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τσαγιού κρύο γάλα
1 κουταλιά γλυκού κορν φλαουρ,
αλάτι & πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον κιμά προσθέτουμε τον πελτέ ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε το σκόρδο και το κρασί μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την πάστα με το ζεστό νερό ,σκεπάζουμε χαμηλώνουμε λίγο το μάτι και αφήνουμε το φαγητό 10 λεπτά. Μόλις περάσουν 10 λεπτά ξεσκεπάζουμε κ ρίχνουμε 1 φλιτζάνι τσαγιού κρύο γάλα που έχουμε ανακατέψει καλά και το κορν φλαουρ , δυναμώνουμε το μάτι κ μόλις πήξει είναι έτοιμο τότε ρίχνουμε αλάτι κ πιπέρι κ δοκιμάζουμε. Όλο το φαγητό γίνεται σε ένα βαθύ τηγάνι !
Θα γίνει το αγαπημένο φαγητό της οικογένειας είναι γρήγορο , εύκολο και οικονομικό!
Καλή επιτυχία!
Αντα Γ.