ΙΑΣΩ: «Η μαμά είναι τα πάντα!» Μεγάλος διαγωνισμός

ΙΑΣΩ
ΙΑΣΩ: 10 δωρεάν τοκετοί από τη Νο1 Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη
Μεγάλος διαγωνισμός στο Facebook και στο Instagram, γιατί….
«Η μαμά είναι τα πάντα!»

Με κεντρικό μήνυμα «Η μαμά είναι τα πάντα!» και με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα, προσφέρει, για μία ακόμα χρονιά, ένα μοναδικό δώρο!

10 Δωρεάν Τοκετούς, με διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram.

Αν η μαμά ήταν χρώμα, θα ήταν όλο το ουράνιο τόξο! Αν η μαμά ήταν ήχος, θα ήταν όλη η μουσική! Αν η μαμά ήταν πλανήτης, θα ήταν όλο το σύμπαν!

Η μαμά είναι τα πάντα!

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις έναν από τους 10 δωρεάν τοκετούς που προσφέρει το ΙΑΣΩ επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso) ή στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso):

  • Κάνε Like στην σελίδα μας και στο post του διαγωνισμού
  • Κάνε mention μία μαμά που θαυμάζεις

Κάθε σχόλιο μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή αρκεί να κάνεις mention κάθε φορά μία διαφορετική μαμά που θαυμάζεις.

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει νοσήλια 3 ημερών, έξοδα χειρουργείου, γενική νάρκωση ή επισκληρίδιο, βασικές εξετάσεις της μητέρας και του νεογνού, υλικά και φάρμακα άμεσα συνδεδεμένα με το φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή, καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου. Ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, ακολουθήστε το link: https://bit.ly/IASO_MothersDay2023_Terms