Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού Ημερήσια Προσκυνηματική Εκδρομή στη Βόρεια Εύβοια

Ι.Ν. Φανερωμένης Χολαργού
Την ευκαιρία να επισκεφθούν τα ιστορικά και πνευματικά προσκυνήματα της Βόρειας Εύβοιας θα έχουν οι πιστοί, σε μια ημερήσια Προσκυνηματική εκδρομή που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Παναγίας  Φανερωμένης Χολαργού. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου, με αναχώρηση στις 07:00 το πρωί.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Παρασκευή 28 Ιουνίου

Απογευματινή Θεία Λειτουργία (20:00 – 22:00): Η εκδρομή θα ξεκινήσει ουσιαστικά από το βράδυ της Παρασκευής με μια ειδική απογευματινή Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τιμώντας τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Αυτή η Λειτουργία είναι ειδικά προγραμματισμένη για τους συμμετέχοντες της εκδρομής.

Σάββατο 29 Ιουνίου

Αναχώρηση (07:00 π.μ.): Η ημέρα θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί με την αναχώρηση από τον Ιερό Ναό .

Στάση – Προσκύνημα στον Ι.Ν. Ευβοέων Αγίων (08:30 – 09:00): Η πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό των Ευβοέων Αγίων για μια σύντομη προσευχή.

Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ Γέροντος – Ιερά Παράκληση (11:00 – 12:30): Ακολουθεί η επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ Γέροντος, όπου θα τελεστεί Ιερά Παράκληση.

Λίμνη Ευβοίας – Γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα (13:00 – 15:30): Μετά τη Μονή, θα υπάρξει διάλειμμα για γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα στη γραφική Λίμνη Ευβοίας. Το γεύμα είναι προαιρετικό.

Προσκύνημα Αγίου Ιωάννου Ρώσσου – Ιερά Παράκληση (16:00 – 17:30): Η εκδρομή θα ολοκληρωθεί με το προσκύνημα στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο, όπου θα τελεστεί Ιερά Παράκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

Στον Ιερό Ναό,

Μέσω της ιστοσελίδας : Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106511821 ή απευθυνθείτε στους επιτρόπους του Ιερού Ναού.