Καλοκαιρινό camp διοργανώνουν οι ακαδημίες της ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Καλοκαιρινό camp
Καλοκαιρινό camp
Οι ακαδημίες της ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά καλοκαιρινό camp υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Στέργιου Κουφού. Το φετινό camp θα έχει ως βασικό αντικείμενο την διδασκαλία των “βασικών” του αθλήματος μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης σχεδιασμένο από τον Coach Κουφό. Ο στόχος του προγράμματος είναι η ατομική βελτίωση των συμμετεχόντων στις θεμελιώδεις δεξιότητες του αθλήματος (Χειρισμός μπάλας, Ντρίμπλα, Πάσα, Σουτ, Άμυνα) και η απόκτηση συνηθειών οι οποίες θα τους ακολουθήσουν στη διάρκεια της ενασχόλησής τους με το μπάσκετ.

Επιπλέον, ένα σημαντικό μέρος του φετινού προπονητικού προγράμματος του 10ήμερου camp είναι αφιερωμένο στην εκμάθηση της σωστής τεχνικής άλματος, τρεξίματος και στάσης σώματος των νεαρών αθλητών με εξειδικευμένους προπονητές/γυμναστές, οι οποίοι θα ασχοληθούν ατομικά με κάθε παιδί βοηθώντας το να διορθώσει τυχόν λάθη τεχνικής.

Παράλληλα, μετά την περσινή επιτυχημένη ένταξη της αθλητικής ψυχολογίας στο πρόγραμμα του camp παραμένει η καθημερινή επαφή των παιδιών με την ψυχολόγο του συλλόγου.

Το HOLARGOS BC FUNDAMENTALS SUMMER CAMP απευθύνεται σε παιδιά 7 έως και 18 ετών και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης» και στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου (ΕΑΚ) από τις 16 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου. Στα πλαίσια του camp, πλήθος επώνυμων καλαθοσφαιριστών οι οποίοι έχουν υποστηρίξει το πρόγραμμα του κ. Κουφού θα δώσουν το παρόν για να συζητήσουν και να συμβουλέψουν τα παιδιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα t-shirt προπόνησης, καθώς και ένα ελαφρύ γεύμα κάθε ημέρα του camp. Οι αθλητές θα χωριστούν σε 3 ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους (7-10 ετών, 11-14 ετών, 15-18 ετών). Την τελευταία μέρα του camp θα γίνουν διαγωνισμοί και θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Οι ώρες διεξαγωγής του camp είναι:

Γήπεδο: Αντ. Τρίτσης

– Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00 – 14:00 (όλες οι ηλικίες)

– Tρίτη & Πέμπτη 17:30-22: 00 (ηλικίες 11-18)

– Σάββατο 09:00 – 14:00 (όλες οι ηλικίες)

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου (ΕΑΚ)

– Tρίτη & Πέμπτη 09:00 – 14.00 (ηλικίες 7-10)