Καραμελωμένος ανανάς ! [βίντεο]
Ένα εύκολο, δροσερό και πρωτότυπο επιδόρπιο σας προτείνουμε σήμερα.
Ακόμα και οι αρχάριοι θα τα καταφέρουν μια χαρά.
Θα χρειαστείτε
Έναν φρέσκο ανανά
Μία κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι σκόνη κανέλας
Ετοιμασία
Καθαρίστε τον ανανά [δείτε πώς στο βίντεο]
Κόψτε τον σε λεπτές φέτες αφαιρώντας την καρδιά αν είναι σκληρή. Βάλτε τις φέτες σε τηγάνι προσθέστε το μέλι και αφήστε να καραμελώσουν για λίγα λεπτά. Πασπαλίστε με την σκόνη κανέλας και σερβίρετε αφού προσθέσετε λίγη μαρέγκα ή σαντιγύ.