Κινέζικο κοτόπουλο

Σας αρέσει η κινέζικη κουζίνα, αλλά δεν ξέρετε να μαγειρεύετε τα φαγητά της; Η αγαπητή κ. Αντα μας δίνει σήμερα  τον τρόπο να ετοιμάσουμε μόνοι μας Κινέζικο κοτόπουλο. Ένα φαγητό υγιεινό,  πλούσιο σε λαχανικά και χαμηλό σε λιπαρά!

 14469356_1614924108799971_1779976963_n

Υλικά

700 γρ φιλέτο κοτόπουλο

 1 κόκκινη πιπεριά

1πρασινη πιπεριά

1 κρεμμύδι ξερό μέτριο

3 κουταλιές σούπας σόγια σος

1 κουταλιά  σούπας μέλι η 2.

Ζάχαρη μαύρη

2 κουταλιές καλαμποκέλαιο

Εκτέλεση

 Σε βαθύ τηγάνι τύπου γουοκ ρίχνουμε το λάδι. Σοτάρουμε το κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Μετά προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαγειρευτούν λίγα λεπτά ( αν δούμε άτι στεγνώνει προσθέτουμε λίγο νερό ). Ρίχνουμε την σόγια σος το μέλι και για λίγο χρώμα λίγο πελτέ !

Αν θέλουμε σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι!