Κυριακάτικο περίπατο στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ

Γράφει η Μίρκα Μωραιτη

Μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α

Στα πλαίσια  ενός Κυριακάτικου περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας ,είχαν την χαρά στα μέλη του ΚΑΠΗ μας να επισκεφτούν Το Νομισματικό Μουσείο που στεγάζεται στην οικία Σλήμαν, ένα  από τα ωραιότερα δημιουργήματα του Τσίλερ.. Θαυμάσαμε τις αυτοσυντηρημένες αίθουσες του μεγάρου και τις άρτιες συλλογές νομισμάτων, μεταλλίων και κοσμημάτων .

Υπέροχος κήπος με ωραίο  καφέ  και ο περίπατος  είχε και συνέχεια !!!

Μια  υπέροχη ιδέα της Προέδρου του ΔΟΚΜΕΠΑ Χρύσας Παρίση  να διασκεδάσουμε στην καρδιά της Αθήνας μας στου Ψυρρή μας βρήκε σε ένα καλοστημένο ουζερί της οδού Αγ Αναργύρων .

Προσεγμένο περιβάλλον, φροντισμένο και πλούσιο  φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και ζωντανή μουσική δημιούργησαν μια  ευτυχισμένη ατμόσφαιρα και τα μέλη μας τραγούδησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους .

Περιδιαβαίνοντας τα στενά δρομάκια του Ψυρρή,  αισθανθήκαμε την ζωντανή ατμόσφαιρα του κέντρου της Αθήνας και ιδιαίτερα το Μοναστηράκι στις δόξες του. Χιλιάδες πράγματι κόσμος είχαν κατακλίσει την πλατεία και τα πέριξ για καφέ φαγητό και χάζι.  Ήταν μια ακόμα επιτυχημένη  εξόρμηση του ΚΑΠΗ μας !!!!!!