ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ CHAMPS!

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
Η καθιερωμένη ετήσια λαχειοφόρος αγορά του Holargos BC θα πραγματοποιηθεί και φέτος με πλούσια δώρα προσφορά των Υποστηρικτών του Συλλόγου μας και καταστημάτων της περιοχής. Σκοπός της λαχειοφόρου η ενίσχυση των τμημάτων Champs.

Τα τμήματα Champs είναι μέρος του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου (Basketball4All) και απευθύνονται σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού, με τη συμμετοχή στις προπονήσεις να προσφέρετε δωρεάν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Σήμερα ο Σύλλογος λειτουργεί τέσσερα (4) τμήματα μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού με 41 αθλητές-μαθητές Δημοτικού.

→ Προμηθευτείτε τους λαχνούς από τα γραφεία του Συλλόγου (3 € έκαστος) και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου. Η κλήρωση για τα δώρα και τα αποτελέσματά της θα αναρτηθούν στο site του Συλλόγου και θα σας σταλούν με email.

Δωροθέτες: CANDY HOOVER, EXPERT HELLAS, TECHPEN, MEGASPITI.GR, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΔΑΝΑΟΣ, TEN MENS HAIR, ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ, ΤΡΟΦΗOΝ, GOLDEN GYM, LA KOSTA, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, NICKAN, QUICK GYM, MANDARIN JEWELS