Με μετάλλια επέστρεψε ο ΓΑΣ από την Πάτρα

Με μετάλλια επέστρεψε ο ΓΑΣ
Με μετάλλια επέστρεψε ο ΓΑΣ
Με μετάλλια επέστρεαν οι αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού από το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών /Γυναικών το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 5 & 6 ιουνίου

Ένα αργυρό μετάλλιο, 3 θέσεις στην 8αδα σε τελικούς αγωνισμάτων, μια 12η θέση σε τελικό, ατομικά ρεκόρ και φοβερές εμφανίσεις από τους αθλητές του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ κατά τη διάρκεια  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Α/Γ που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας το Σ/Κ 5-6 Ιουνίου 2021.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. Ανδρών του συλλόγου μας με τους Τσιμιδάκη-Ζαχαρία-Λεκκό-Δαμίρη για 5η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε στο βάθρο των πανελληνίων αγώνων Α/Γ κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 41″49!!!!!!

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. Γυναικών με τις Θεοδοσιάδη-Σκολαρίκου-Παπακωστοπούλου-Βαρβάρα με καταπληκτικές αλλαγές πήρε την 8η θέση στην Ελλάδα κάνοντας επιδοση 50″01!!!!

Ο Γιάννος Τσιμιδάκης αφού στον προκριματικό των 100μ. ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ του με 11″06 στη συνέχεια αγωνίστηκε στον τελικό όπου κατέλαβε τη 12η θέση με επίδοση 11″09 παρά τον αντίθετο άνεμο -1,1!!!!!

Ο Γιάννης Ζαχαρίας στον προκριματικό των 100μ. έτρεξε την απόσταση σε 11″11 και για μια θέση δεν κατάφερε να προκριθεί και αυτός στον τελικό!!!

Η Αγγελική Σκολαρίκου στον προκριματικό των 100μ. έκανε φοβερή κούρσα συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ με επίδοση 12″99!!!

Η Βαρβάρα Ευαγγελία στον προκριματικό των 100μ.με Εμπόδια πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κάνοντας χρόνο 15″17 πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ!!!

Άνετη κούρσα στον προκριματικό των 200μ. από τον Γιώργο Λεκκό που με επίδοση 22″04 πέρασε στον  τελικό,  όπου κάνοντας  μια καταπληκτική κούρσα  τερμάτισε  7ος στην Ελλάδα με επίδοση 21″99!!!

Επίσης πολύ καλή κούρσα στα προκριματικά του ίδιου αγώνισματος και από τον Γιάννο Τσιμιδάκη με χρόνο 22″63!!!

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΝΕΩΝ Α/Γ (ΠΑΤΡΑ 7/6/21)

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου διεξήχθηκε στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωταθλημα σκυταλοδρομιών Νέων Ανδρών και Γυναικών, όπου η ομάδα 4Χ100μ.των Νέων Γυναικών του συλλόγου μας με τις Ζαχαράκη -Λιούγκου-Παπακωστοπούλου-Σκολαρίκου, κατέκτησε την 6η θέση  στην Ελλάδα με επίδοση 50″94!!!

 Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  και τις αθλήτριες!!!  

Χίλια μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου μας για τις αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις πού μας προσφέρουν κάθε χρόνο, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με ψυχή όπως πάντα!!!

Πολλά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα μας και  ιδιαίτερως στον άξιο προπονητή ταχυτήτων του ΓΑΣ Χολαργού,  Κώστα Κοκορέτση!!!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ για την χορηγία σε φόρμες των αγωνιστικών τμημάτων του στίβου του ΓΑΣΧ

ΕΥΡΩΣΤΟΝ για την παροχή φυσικοθεραπειών στους αθλητές των αγωιστικών τμημάτων του στίβου του ΓΑΣΧ και ιδιαιτέρως στον Χρήστο Τσίγκανο που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριές μας

Και

Στο διαγνωστικό κέντρο ΑΛΦΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ για τη δωρεάν διενέργεια διαγνωστικών rapid test  σε όλη την αγωνιστική αποστολή του ΓΑΣΧ στην Πάτρα