Με Νίκο Λινοξυλάκη και Αναστάσιο Βλάχο την νέα σεζόν η ΑΕ Χολαργού

Η ΑΕ Χολαργού ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή κ. κ. Νίκο Λινοξυλάκη και την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αναστάσιο Βλάχο.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Η ΑΕ Χολαργού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Αναστάσιο Βλάχο.

Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Έχει σημαντική εμπειρία, περισσότερα από 20 έτη, στην προπόνηση αθλητών μπάσκετ δουλεύοντας, εκτός των άλλων, σε ομάδες όπως ΠΑΟ, Δούκας, Βριλήσσια, Δάφνη κ.α. κατέχοντας θέσεις προπονητή και αναλαμβάνοντας διαχρονικά θέσεις ευθύνης.

Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού (ΚΟΧ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή του συλλόγου μας και υπεύθυνο ανάπτυξης των ακαδημιών, κ. Νίκο Λινοξυλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει ως Head Coach την νεοσύστατη ανδρική ομάδα, η οποία στην ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ως προπονητής του τμήματος των Εφήβων με τους οποίους κατέκτησε την άνοδο στην Α’ κατηγορία και συνεχίζοντας να είναι υπεύθυνος  σχεδιασμού και εφαρμογής όλου του αναπτυξιακού προγράμματος της Holargos BC Academy, ο Νίκος, αναλαμβάνει να «παντρέψει» την εμπειρία με την ανάπτυξη, αφού η ανδρική ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό θα στελεχωθεί από νεαρούς ταλαντούχους αθλητές της ακαδημίας μας.