Νέες Ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο Άρτεμις (Πέμπτη-Τετάρτη – trailers)

Νέες Ταινίες
Στον Δημοτικό Κινηματογράφο Άρτεμις, η νέα σεζόν φέρνει μαζί της μια σειρά από πολυαναμενόμενες ταινίες που υπόσχονται να προσφέρουν αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες για όλους τους θεατές

Κάθε Πέρυσι και Καλύτερα

Πέμ.-Σάβ., Δευτ.-Τετ.: 20.45

Ο Άλμπερτ και o Μπρούνο είναι βυθισμένοι στα χρέη. Αναζητώντας βοήθεια από κοινωνικούς λειτουργούς για να βάλουν τη ζωή τους σε τάξη, συναντούν μια ομάδα νεαρών πράσινων ακτιβιστών. Δελεασμένοι περισσότερο από την δωρεάν μπύρα και τα σνακ παρά από τα ιδανικά των οικολογικών ακτιβιστών, ο Άλμπερτ και ο Μπρούνο βρίσκονται να συμμετέχουν στο κίνημα χωρίς πολλή πεποίθηση.

MaXXXine

Πέμ.-Τετ.: 23.00

Χόλιγουντ της δεκαετίας του ‘80: H σταρ των ταινιών ενηλίκων και επίδοξη ηθοποιός Μαξίν Μινξ έχει επιτέλους τη μεγάλη της ευκαιρία για να εκπληρώσει το όνειρο της. Αλλά καθώς ένας μυστηριώδης δολοφόνος καταδιώκει τις ανερχόμενες στάρλετ του Χόλιγουντ, μία αιματηρή διαδρομή απειλεί να αποκαλύψει το μοχθηρό παρελθόν της.

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

Κυρ.: 20.45 μεταγλ.

Η ταινία της Disney και της Pixar με τίτλο “Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2”, επιστρέφει στο μυαλό της νεόκοπης εφήβου Ράιλι, τη στιγμή που το κέντρο ελέγχου κατεδαφίζεται ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απροσδόκητο: τα νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που εδώ και καιρό εκτελούν μια επιτυχημένη από κάθε άποψη λειτουργία, τα χάνουν όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Και φαίνεται ότι δεν είναι μόνη. Φέρνει μαζί της την Ντροπή, τη Ζήλια και την Ανία.