Νέες Ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο Άρτεμις (Πέμπτη-Τετάρτη – trailers)

Νέες Ταινίες
Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Άρτεμις υποδέχεται την νέα κινηματογραφική εβδομάδα με τρεις συναρπαστικές ταινίες που υπόσχονται να καθηλώσουν το κοινό. Από την Πέμπτη έως την επόμενη Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα γούστα – από θρίλερ και δράμα μέχρι οικογενειακή ψυχαγωγία.

Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη

(Πέμ.-Τετ.: 22.45)

Η ταινία αυτή μας μεταφέρει στα πρώτα κρίσιμα λεπτά της εισβολής των αόρατων και θανατηφόρων πλασμάτων που κυνηγούν με βάση τον ήχο. Η Σαμ, βαριά άρρωστη, αποφασίζει να βγει από την κλινική της για να παρακολουθήσει μια παράσταση κουκλοθεάτρου στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Εκεί όμως γίνεται μάρτυρας ενός φονικού και προσπαθεί να επιβιώσει στον τρομακτικό κόσμο που ξαφνικά την περιβάλλει.

Η Κυρία του Προέδρου

(Πέμ.-Κυρ.: 20.45)

Μια βιογραφική ταινία που αναδεικνύει τη ζωή της Μπερναντέτ Σιράκ, της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας το 1995, όταν μετακομίζει στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων. Αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα που έχει το κοινό για εκείνη, ζώντας στη σκιά του συζύγου της. Η ταινία προσφέρει μια βαθιά ματιά στην προσωπική και δημόσια ζωή μιας γυναίκας που επιδιώκει την ανεξαρτησία και την αναγνώριση.

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

(Δευτ.-Τετ.: 20.45, μεταγλ.)

Στην πολυαναμενόμενη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας, η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία, και τα συναισθήματά της Χαρά, Λύπη, Θυμός, Φόβος και Αηδία αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση με την εμφάνιση της Ανησυχίας. Η οικογενειακή αυτή ταινία, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και μας υπενθυμίζει τη σημασία της αποδοχής και της κατανόησης των συναισθημάτων μας.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις εξαιρετικές ταινίες στον