Ο ΓΑΣ Χολαργού δυναμικά στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διοργανώθηκε στις 12 και 13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τηρουμένων όλων των αυστηρών μέτρων και πρωτοκόλλων της ομοσπονδίας και της ΓΓΑ.

Ο ΓΑΣΧ συμμετείχε με  επτά (7) αθλητές /τριες  που κατάφεραν με τις περσινές τους επιδόσεις, οι οποίες ήταν από τις καλύτερες στην Ελλάδα,  να πάρουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  παρά τον αυστηρό αριθμητικό περιορισμό αθλητών και αθλητριών βάσει των πρωτοκόλλων!!

Αναλυτικά:

Η αρχή έγινε την Παρασκευή  με τους πρωταθλητές του συλλόγου μας Τάσο Δαμίρη και Γιάννη Ζαχαρία,  οι οποίοι στον πρωινό προκριματικό στα 60μ. πήραν και οι δύο,  την πρόκριση για τον τελικό με επιδόσεις  7″18   και 7″20  αντίστοιχα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αγωνίστηκαν στον τελικό των 60μ.   βελτιώνοντας τις πρωινές επιδόσεις τους και καταλαμβάνοντας τη 14η και 15η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα των 60μ., πετυχαίνοντας επιδόσεις: Τάσος Δαμίρης 7″16 και Γιάννης Ζαχαρίας 7″19.

Επίσης στους πρωινούς προκριματικούς συμμετείχαν σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις και ο Γιώργος Τσιρούλης στα 400μ. με 52″03, η Ευαγγελία Βαρβάρα στα 60μ. 8″17 και Ζωή Λιούγκου στα 60μ με 8″49.

Ακόμα καλύτερα συνεχίστηκε  η 2η μέρα του πρωταθλήματος για τον σύλλογο μας, αφού τρείς (3)  αθλητές μας, ο Γιώργος Λεκκός, ο Γιάννης Ζαχαρίας και ο Κωνσταντίνος Κουτσούμπας κατάφεραν να περάσουν στον απογευματινό τελικό των 200μ. Για 2 θέσεις δεν κατάφερε να περάσει και ο τέταρτος αθλητής μας Γιώργος Τσιρούλης. Οι επιδόσεις τους:  Λεκκός 22″28   Ζαχαρίας 22″85   Κουτσούμπας 22″97   Τσιρούλης 23″27.

Το απόγευμα είχαμε την εξαιρετική παρουσία  των αθλητών μας στον τελικό των 200μ. όπου ο Γιώργος Λεκκός κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 22″16, ο Γιάννης Ζαχαρίας την 8η θέση με επίδοση 23″01 και ο Κωνσταντίνος Κουτσούμπας την 10η θέση με επίδοση 23″15.

Στον τελικό των 60μ. Εμποδίων Γυναικών αγωνίστηκε η πρωταθλήτρια μας Ευαγγελία Βαρβάρα και κατέλαβε την 7η θέση στην Ελλάδα με επίδοση 9″23!!!

Πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας και στο προπονητικό μας team και ειδικά στον άξιο προπονητή ταχυτήτων Κώστα Κοκορέτση, που έδειξαν ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες ήταν έτοιμοι και αν είχαν κι άλλους αγώνες στα πόδια τους, θα βελτίωναν ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις τους!!!

Να ευχαριστήσουμε θερμά και τον φυσικοθεραπευτή μας κον Χρήστο Τσίγκανο για την επαγγελματική βοήθεια που προσφέρει στους αθλητές μας καθώς και το διαγνωστικό κέντρο Alpha Διάγνωση για τη διενέργεια των rapid test που ήταν απαραίτητα για όλους τους αθλητές/τριες και τον προπονητή τους, για τη συμμετοχή τους στους αγωνες.

 

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στην προετοιμασία για τον ανοιχτό στίβο!!