Ο δρόμος για το Σάλτσμπουργκ περνάει… απ’ τον Χολαργό!

Σάλτσμπουργκ
Μετά από πρόσκληση του διεθνούς Οργανισμού Association International Stiftung Mozarteum, η Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας θα δώσει συναυλία στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας την Κυριακή 10 Μαρτίου. Η συναυλία περιλαμβάνει έργα Ελλήνων δημιουργών, όπως των Μ. Χατζιδάκη, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Παπαδημητρίου, Σ. Μαυρογενίδου, όπως φυσικά και του W. A. Mozart, πατρίδα του οποίου είναι το Σάλτσμπουργκ.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της και για την οικονομική ενίσχυση της εξόρμησης αυτής στην Αυστρία, η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα πραγματοποιεί συναυλία στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (τέρμα Περικλέους, Χολαργός) την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7:30μ.μ.

Η είσοδος στην ωραία αυτή εκδήλωση προϋποθέτει την επίδειξη ειδικής προσκλήσεως, με τη συμβολική τιμή των 10 €. Γνωρίζοντας τις ευαισθησίες σας, την αγάπη και τη φροντίδα σας για τη νεολαία, απευθύνουμε θερμή παράκληση για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, μέσω της προμήθειας μίας πρόσκλησης για την παρακολούθηση της ενδιαφέρουσας αυτής συναυλίας στο Χολαργό.

Για προσκλήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας, τηλ. 2130184436 – 2130184438 – 2130184431.

Περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία στο Σάλτσμπουργκ και για την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ι.Α.Α.