Ο Ηλίας Αποστολόπουλος έκοψε την πίτα της παράταξης

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Δημοτική Παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας»., την οποία ευλόγησαν ο Πατέρας Κων/νος Στούμπος, ο Πατέρας Ευγένιος Κονταρίνης και ο Πατέρας Αθανάσιος Κωστάκης.

Πολλοί φίλοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, κατέκλυσαν το Δημαρχιακό Μέγαρο και με την παρουσία τους δήλωσαν συμπαραστάτες της Δημοτικής Παράταξης και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Παπάγου  – Χολαργού και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για την πόλη μας», κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε ομιλία του, παρουσίασε συνοπτικά το έργο της δημοτικής αρχής, καθώς και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Απλός, περιεκτικός και ουσιαστικός, επικεντρώθηκε στους βασικούς άξονες δράσης της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα:

  • Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής
  • Κοινωνική Πολιτική, Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός και Αθλητισμός
  • Τοπική Οικονομία και Απασχόληση
  • Βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου

Στην ομιλία του επίσης ανέφερε:

«Έχοντας συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής αλλά και κοινωνικής συγκυρίας, επιλέξαμε να επενδύσουμε στον ρεαλισμό, να προωθήσουμε πρακτικές λύσεις, και να μην μείνουμε στα λόγια, στη θεωρία και τα ευφάνταστα σενάρια.

Με το έργο και τις πράξεις μας, έχουμε οικοδομήσει μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Ήδη από την παρουσίαση του προεκλογικού μας προγράμματος επενδύσαμε στον ρεαλισμό και από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα έρθουμε και θα χτίσουμε πάνω στα θετικά που έχουν υλοποιήσει οι προηγούμενες διοικήσεις».

Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε εκ μέρους της παράταξης όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τόσο για την παρουσία τους στην κοπή της πίτας, αλλά πολύ περισσότερο για τη στήριξή τους στο έργο της δημοτικής αρχής και για την έμπρακτη αγάπη τους προς την πόλη μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τ. Δήμαρχος Χολαργού, κ. Δημήτρης Νικολάου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αναστάσιος Γκόνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και π. Δήμαρχος Πεύκης, κ. Παύλος Καμάρας, ο πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλειος Γιαννακόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Χαλανδρίου κ. κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Γιώργος Κουράσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Βρύνα, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυναμική Πορεία Παπάγου-Χολαργού» κα Καίτη Φασούλη, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία Δημοτών» κ. Νίκος Καζάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης κ. Καλατζής, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Καραγιάννης,  ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, κ. Πέτρος Κόκκαλης, οι π. Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Κυριάκος Λινάκης και Ιωάννης Παπαλαμπρίδης, οι π. Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστου, Κατσικερού, Παντελεάκος, Μαυραγάννης, ο κ. Ιωαννίδης π. Πρόεδρος της ΟΝΕΔ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος κ. Γιώργος Συλλούρης, ο γνωστός Ζωγράφος κ. Σπυριούνης, καθώς και Πρόεδροι και Μέλη των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Από τον τοπικό τύπο παραβρέθηκαν ο κ. Δεληγιάννης, ο κ. Βραχιολίδης, η κα Κούτρα και ο κ. Παπαγεωργίου.