Πρωταγωνιστής ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής

Πρωταγωνιστής ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Πρωταγωνιστής ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής με εννέα (9)  μετάλλια

Στο βάθρο των μεταλλίων ανέβηκε για άλλη μια χρονιά ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ,  με εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητριών του, αφού κατέκτησε 9 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής όλων των κατηγοριών και αγώνων επίδειξης προαγωνιστικών  και Aerocombo, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις αθλήτριες του Συλλόγου μας:

  • ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, 1η ΘΈΣΗ

ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ ΒΕΝΕΣΣΑ 2Η ΘΕΣΗ

  • ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΟΣΑΡΟΓΚΟΥΕ ΖΩΗ-ΑΙΟΣΑ 1Η ΘΕΣΗ

ΒΡΥΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3Η ΘΕΣΗ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΟΣΑΡΟΓΚΟΥΕ ΑΡΕΤΗ ΕΙΡΟΥΝ 4Η ΘΕΣΗ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑ 5Η ΘΕΣΗ

ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 6Η ΘΕΣΗ

  • ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 1Η ΘΕΣΗ

ΜΑΣΤΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 3Η ΘΕΣΗ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ 5Η ΘΕΣΗ

ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΘΗ 6Η ΘΕΣΗ

  • ΤΡΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  1Η ΘΕΣΗ

ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΟΣΑΡΟΓΚΟΥΕ ΖΩΗ-ΑΙΟΣΑ, ΜΠΕΣΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ

  • ΤΡΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ  1Η ΘΕΣΗ

ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΘΗ, ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΥΣΟΥΛΑ

  • ΠΕΝΤΑΔΑ  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  2Η ΘΕΣΗ

ΑΙΓΙΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΠΕΣΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΟΣΑΡΟΓΚΟΥΕ ΖΩΗ-ΑΙΟΣΑ, ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑ, ΒΡΥΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Στους αγώνες επίδειξης συμμετείχαν και οι μικρούλες αθλήτριες του προαγωνιστικού τμήματος ΑΘΗΤΑΚΗ ΜΕΛΙΤΙΝΗ, ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΖΩΗ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΙΝΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΡΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, ΝΕΡΑΤΖΙ ΝΕΦΕΛΗ και ΠΕΡΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ οι οποίες αγωνίστηκαν στην κατηγορία Ε’ και  εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και τις ικανότητές τους.

Η ομάδα του AEROCOMBO του ΓΑΣ Χολαργού με τις αθλήτριες ΑΘΗΤΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ-ΓΕΝΟΒΕΦΑ, ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΛΥΔΙΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΑΝΑΗ, ΚΥΡΙΑΖΗ ΜΑΡΙΣΑ, ΠΡΑΝΤΣΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ, ΓΕΩΡΓΑΝΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ, ΜΗΛΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΟΚΟΤΣΗ ΟΛΓΑ-ΜΑΡΙΑ, ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΗΒΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ, ΔΕΡΜΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΟΚΟΤΣΗ ΟΛΓΑ-ΜΑΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΛΕΞΙΑ-ΡΑΦΑΕΛΑ, ΚΑΝΑΡΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΤΥΡΙΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ κέρδισαν  τις εντυπώσεις και το ασημένιο μετάλλιο!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διεθνή κριτή και προπονητή μας Πολύζο Δημήτρη και την προπονήτρια μας Κιούση Πέγκυ για το εξαιρετικό έργο και για τη φροντίδα στους αθλητές και αθλήτριες μας, τους στόχους και το όραμα τους.

Καλό ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές προπονητές και γονείς,  καλή ξεκούραση  με νέα όνειρα και στόχους  για την νέα αθλητική χρονιά!