Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Πρόγραμμα εορτασμού
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022       
18:30     Επετειακή Εκδήλωση  Πνευματικής Εστίας Παπάγου.
Ομιλία με θέμα, “1821: Αέναη πηγή έμπνευσης στην πορεία του έθνους.” Ομιλήτρια: Dr Αικατερίνη-Μαρία Αλ. Μπαλή, θεολόγος, φιλόλογος, ιστορικός τέχνης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου.

Συμμετέχουν: Η Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Δ/νση Σταύρος Μπερής, πιάνο Πόπη Μάλφα. Το Λύκειον των Ελληνίδων, Τοπικό Παράρτημα Χορού Παπάγου – Χολαργού Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ –  Δημαρχιακό Μέγαρο, Λ. Περικλέους 55.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022           

10:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού.

11:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους μαθητές των Σχολείων των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού και Τοπικούς Συλλόγους.

17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

07:00     Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου,  της Προέδρου της Κοινότητας Χολαργού και του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νίκο Κουκή, Δημοτικό Σύμβουλο, π. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, παρουσία εκπροσώπου του Δημάρχου και της Προέδρου της Κοινότητας Παπάγου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Ευρυδίκη Μπέσιλα – Βήκα, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου.

11:15     Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων των Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού.

11:45     Παρελάσεις των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, του Λυκείου των Ελληνίδων, των Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων, των Οδηγών και της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., στην οδό Εθνικής Αμύνης για τη Κοινότητα Παπάγου και στην οδό 25ης Μαρτίου & Λ. Περικλέους για την Κοινότητα Χολαργού.