ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ με Αγάπη και Φροντίδα

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ
Μια μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα αφιερωμένη στα τραγούδια των πιο σημαντικών ταινιών που άφησαν εποχή στην ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου,

θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρ. και ώρα 19.30 μ. μ. στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών (Στεφάνου Δέλτα 15) από τον Σύλλογο «Αγάπη και φροντίδα» για την στήριξη του «Εργαστηρίου ατόμων με ειδικές ανάγκες».

Το «Σαν παλιό σινεμά» θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή ντυμένη με γλυκές αναμνήσεις, αγιόκλημα και γιασεμιά, στην Ελλάδα του ΄60, που μέσα από εκείνες τις υπέροχες ταινίες απέκτησε το δικό της «Χόλυγουντ» και τα δικά της μυθικά «αστέρια».

Ένα μουσικό αφιέρωμα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, ερμηνευμένα από τους αξιόλογους καλλιτέχνες: Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη και Παναγιώτη Πετράκη. Στο ρόλο του αφηγητή ο Μάκης Δελαπόρτας όπου θα εξιστορεί επί σκηνής και άγνωστες ιστορίες πίσω από την κάμερα.  Κατά την διάρκεια της παράστασης θα  προβληθεί ένα ολιγόλεπτο ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλμ με τον Μάκη Δελαπόρτα να περιηγείται στα μέρη και στους τόπους (νησιά, πόλεις και σπίτια) όπου γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες και να περιγράφει on  camera  άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα των ταινιών, γυρισμένο όλο σε εξωτερικούς χώρους, κι εκεί όπου είχαν διαδραματιστεί τα back stage του ελληνικού σινεμά.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ενορχήστρωση και διεύθ. ορχήστρας: Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων: 6937932004 και 6944591171