Σε λειτουργία από σήμερα τα εντυπωσιακά γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού

Τα δύο γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας» είναι έτοιμα να παραδοθούν προς χρήση στους αθλητές και στους πολίτες του Δήμου μας.

Τα πρώην ανοιχτά γήπεδα, είναι πλέον προστατευμένα με λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλούμενους να αθλούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθώς και έχει τοποθετηθεί σε αυτά νέος ελαστικός τάπητας.

Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, με τη μεγάλη μπασκετική ιστορία και η δεύτερη αθλητική εγκατάσταση με λυόμενο στέγαστρο στην Αττική.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν τελέστηκαν τα εγκαίνια με την παρουσία κοινού.

Την Κυριακή 6/6/2021 τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Πατέρα Κων/νο Στούμπο, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και τη διενέργεια self test, προκειμένου από τη Δευτέρα 7/6/2021 να δοθούν τα γήπεδα σε χρήση.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού,  κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Αντιδημάρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας  κ. Μιχάλης Τράκας, ο Αντιδημάρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παπάγου, κ. Μιχάλης Υφαντής, ο Αντιδημάρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χολαργού κ. Χρήστος Πετράκης, ο Προέδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τούτουζας, η πρώην Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Χριστίνα Βασσάλου και εκπρόσωποι των συλλόγων καλαθοσφαίρισης του Δήμου μας.

Η Μαρίσσα Αραπούδη, πρόεδρος του Αθλητικού Καλαθοσφαιρικού Ομίλου «Άρης Χολαργού»

Ο Φώτης Τσώνης, πρόεδρος του «Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού»

Ο Αλέξανδρος Μελισσάρης, μέλος του ΔΟΠΑΠ, διαιτητής και εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου «Ολυμπιάδα Παπάγου»

Ο Νίκος Λινοξυλάκης, μέλος του ΔΟΠΑΠ, προπονητής

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει, από την παρουσία αθλητών του μπάσκετ που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, με υποδειγματική πορεία στο χώρο του αθλητισμού, με υψηλό αθλητικό φρόνημα και πιστοί στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

Αθλητές που αγωνίστηκαν στην Α1 κατηγορία ανδρών και υπήρξαν μέλη των Εθνικών Ομάδων Εφήβων, Νέων και Ανδρών.

Ο Γιώργος Λημνιάτης

Ο Γιάννης Γεωργικόπουλος

Ο Ηλίας Τσόπης

Ο Βαγγέλης Λογοθέτης

Ο Μιχάλης Υφαντής