Σολωμός με σπανάκι και παρμεζάνα

%cf%83%cf%89%ce%bb%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b9-kosmonea-001
Σολωμός με σπανάκι και  παρμεζάνα σήμερα από τα χεράκια της κ. Αντας. Είναι ένα εύκολο φαΐ  για αρχάριες και  μη. Γίνεται γρήγορα και  είναι πολύ νόστιμο.

Υλικά

500γρ σπανάκι (φρέσκο η κατεψυγμένα )

600 γρ Σολωμό (προτιμάμε φιλέτο )

100γρ παρμεζάνα σε λεπτές φέτες

1 κουτί μικρό κρεμά γάλακτος

αλάτι ,πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το σπανάκι. Αν είναι φρέσκο το πλένουμε και το ζεματίζουμε για μερικά λεπτά. Το κατεψυγμένα το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα πυρέξ που να χωράει τον Σολωμό. Τον τοποθετούμαι πάνω απ το σπανάκι και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε τον Σολωμό με φέτες παρμεζάνας και ρίχνουμε από πανό την κρέμα γάλακτος.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.

Καλή επιτυχία !