Τοξοβολία του ΓΑΣ Χολαργού: βελτιώσεις στο ανοιχτό προπονητήριο τοξοβολίας

Τοξοβολία του ΓΑΣ Χολαργού
Τοξοβολία του ΓΑΣ Χολαργού
Τοξοβολία του ΓΑΣ Χολαργού: Οι αθλητές της Τοξοβολίας είναι από τους λίγους τυχερούς που σε περίοδο πανδημίας μπορούσαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους  τηρουμένων των οδηγιών και πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. και της ομοσπονδίας

Οι αθλητές της Τοξοβολίας του ΓΑΣ Χολαργού είναι  δυο φορές πιο τυχεροί, διότι αναβαθμίστηκε ο χώρος  του ανοιχτού προπονητηρίου της Τοξοβολίας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού, χώρο που  παραχωρείται από τον ΔΟΠΑΠ.

Θέλουμε  λοιπόν  να ευχαριστήσουμε θερμά,  την δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κον Μιχάλη Τράκα για την αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου, που  με δική του  παρέμβαση κατασκευάστηκε τσιμεντένια Γραμμή Βολής (shooting line), η οποία θα καλυτερεύσει τις συνθήκες προπόνησης όλων των αθλητών/τριων  της τοξοβολίας  -μικρών και μεγάλων- να μην πατάνε σε λασπωμένο έδαφος κατά την  προπόνηση τους και θα προσηλωθούν στον «στόχο» τους!!!

Ακόμη τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια όλων των περιπατητών έτσι ώστε να μην εισέρχονται στο  προπονητήριο της Τοξοβολίας.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων  αθλητών και αθλητριών, προπονητή, διοίκησης και Δημοτικής Αρχής!!!