ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ
Οι εγγραφές για τον “8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, έχουν ξεκινήσει.

Η φετινή διοργάνωση, που πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, είναι αφιερωμένη για τρίτη φορά στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή έως και την Κυριακή 31/3/2024 ακολουθώντας το link : https://www.reventy.com/sports/event/65e1bf3ce187a/details

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε την Προκήρυξη της διοργάνωσης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού:

Προκήρυξη 8ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον Αυτισμό»

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του ΚΟ Χολαργού, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Στο κλείσιμο της διοργάνωσης θα καλεστούν όλοι οι παρευρισκόμενοι να αφήσουν το στίγμα τους, σαν ένδειξη συμπαράστασης, την παλάμη τους, σε ένα μεγάλο μουσαμά με τα χρώματα του αυτισμού.

ΔΗΛΩΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλουν σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση ως εθελοντές μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ_ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΜΗΛΙΚΩΝ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΜΗΛΙΚΩΝ