Χριστούγεννα ανθρωπιάς . Φέτος ας επενδύσουμε στις ανθρώπινες σχέσεις….

Άλλη μια χρονιά σε ύφεση, άλλη μια χρονιά σε κρίση. Για ορισμένους εκπροσώπους του πολιτικού μας κόσμου διαφαίνεται κάποιο φως στο τούνελ. Οι περισσότεροι συμπολίτες μας βέβαια, με την ανεργία να καλπάζει, την αγορά να στερεύει από ρευστότητα και το βιοτικό επίπεδο να κατακρημνίζεται, σίγουρα δε το βλέπουν αυτό.

Κάνοντας ο καθένας μας  όσο μπορεί καλύτερα τη δουλειά του -αν έχει- από το δικό του μετερίζι και παρακολουθώντας τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις, ελπίζουμε οι ευοίωνες προβλέψεις να επαληθευτούν. Τις ημέρες αυτές όμως όλοι μας, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο θα έχουμε χρόνο για εμάς και για τους δικούς μας. Φέτος λοιπόν, στις γιορτές αυτές, ας επενδύσουμε στις ανθρώπινες σχέσεις.

Οικογένειες, παρέες, μπορούν να μαζεύονται σε σπίτια και να περάσουν όλοι στιγμές χαράς χωρίς πολυτέλειες αλλά με το μεγαλείο της ψυχής .Τα προβλήματα σίγουρα δε λύνονται έτσι, όμως από τέτοιες στιγμές ψυχικής ευφορίας αντλούμε τη δύναμη για το δύσκολο αγώνα της ζωής .

Σκοπός , να παρέχουμε στους δικούς μας  όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά ηθικά πρότυπα και παράδειγμα ζωής . Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά!!!