𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗 𝗢𝗙 𝗥𝗢𝗕𝗢𝗧𝗦 𝗧𝗛𝗘 𝗘𝗫𝗛𝗜𝗕𝗜𝗧𝗜𝗢𝗡. 𝝢𝝚𝝖 𝝜𝝡𝝚𝝦𝝤𝝡𝝜𝝢𝝞𝝖

𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗 𝗢𝗙 𝗥𝗢𝗕𝗢𝗧𝗦
Λόγω του 40ού Μαραθωνίου που διεξάγεται την ίδια μέρα (12/11) με την προγραμματισμένη μας ςκδρομή, θα μεταφέρουμε την επίσκεψή μας στον Ελληνικό Κόσμο στο “World of Robots” για το Σάββατο 18/11. Τα ρομπότ θα μας περιμένουν να τα γνωρίσουμε από κοντά! 🤖🤖🤖

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞𝐛𝐲𝐜𝐡𝐫𝐲𝐬𝐬𝐚𝐩𝐚𝐫𝐢𝐬𝐢@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ μέχρι και την Κυριακή 5/11.

❞𝗪𝗢𝗥𝗟𝗗 𝗢𝗙 𝗥𝗢𝗕𝗢𝗧𝗦 𝗧𝗛𝗘 𝗘𝗫𝗛𝗜𝗕𝗜𝗧𝗜𝗢𝗡❞ | ΣΑΒΒΑΤΟ 18  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (πρωινή ώρα)*

Η μεγαλύτερη έκθεση ρομποτικής στην Ευρώπη παρουσιάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μία συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία που θα τους μαγέψει.

Για να καταφέρουμε να κλείσουμε τις θέσεις μας εγκαίρως και στην τιμή των 𝟖 ευρώ, έναντι των 𝟏𝟐 ευρώ που είναι το κανονικό εισιτήριο, θα πρέπει να έχετε δηλώσει συμμετοχή στο 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞𝐛𝐲𝐜𝐡𝐫𝐲𝐬𝐬𝐚𝐩𝐚𝐫𝐢𝐬𝐢@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦

*Μόλις ολοκληρωθούν οι συμμετοχές θα λάβετε από εμάς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και την επίσκεψη στην έκθεση.

👉Λίγα λόγια για την έκθεση:

Στην έκθεση World of Robots παρουσιάζεται η πορεία και το αποτύπωμα των ρομπότ από το ξεκίνημα τους μέχρι και σήμερα, δείχνοντας την χρησιμότητά τους στην καθημερινή ζωή, αλλά και τη σπουδαιότητά τους στην τεχνολογία και την επιστήμη. Θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά: Εντυπωσιακά αντίγραφα ρομπότ από blockbuster ταινίες που έχουν γράψει ιστορία (Terminator, R2D2, Transformers, Alien, C3PO, Man in Black, κλπ.). Την ΚΟΚΟ, το αξιαγάπητο σκυλορομπότ που χορεύει και εκτελεί με απίστευτη ακρίβεια διάφορα κόλπα. Τον ΑΟΒΟ, το service robot στον χώρο των νοσοκομείων. Την PUDU, το cat robot που αποτέλεσε το πρώτο service robot για την αλυσίδα McDonald’s. Διάφορα μοντέλα INFO ROBOTS και τις εφαρμογές τους σε νοσοκομεία, αεροδρόμια, κτλ. Βιομηχανικά ρομπότ. Συλλεκτικές ρέπλικες και Nano Chip. 3D Printers & 3D Hologram innovations.