Εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας του ΔΟΠΑΠ
Το βράδυ του Σαββάτου 19 Μάιου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας του ΔΟΠΑΠ με δάσκαλο τον κύριο Μπαλή Παντελή στο εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα. Για 9η συνεχή χρονιά η φωτογραφική ομάδα του ΔΟΠΑΠ κάνει τη διαφορά στα οπτικά πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας με την παρουσίαση του έργου 25 νέων φωτογράφων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Αποστολόπουλος Ηλίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Βαλυράκης Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης κα Αθανασάκου-Μουντάκη Μαρία, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού κα Μιμή Ρουφογάλη, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κος Δημήτριος Οικονόμου, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κα Δημητριάδου Μαρία, ο Γραμματέας του Οργανισμού κος Κίντζιος Ευστάθιος και το μέλος Δ.Σ. ΔΟΠΑΠ κα Ζαμπούκου Δέσποινα, οι οποίοι και απένειμαν διπλώματα στους 42 μαθητές της φωτογραφικής ομάδας του ΔΟΠΑΠ.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού δήλωσε την ικανοποίηση του με τις δημιουργίες της ομάδας του κύριου Μπαλή και διετύπωσε την αμέριστη στήριξη του για τη συνέχιση του έργου της φωτογραφικής ομάδας.
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ
Δημήτριος Οικονόμου