Ζαμπονοτυρόπιτα σουφλέ με ζυμαρικά

Μια ζαμπονοτυρόπιτα τελείως διαφορετική από τις συνηθισμένες και πολύ νόστιμη  μας στέλνει σήμερα η κ. Αντα. Ιδανική για μπουφέ, τρώγεται χλιαρή ή κρύα.

Ας την δοκιμάσουμε….

14555905_1621279048164477_1121138902_n

Υλικά

1/2 κιλό λαζάνια

1 κιλό κίτρινα τυριά

5 φέτες ζαμπόν

5 φέτες πάριζα

4-5 αυγά

1 κούπα κρέμα γάλακτος

250 γρ βούτυρο( αυτό που είναι μισό μισό όπως το flora)

λίγη τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Βράζουμε τα λαζάνια , τα στραγγίζουμε και στρώνουμε τα μισά σ’ ένα πυρέξ που έχουμε βουτυρώσει και πασπαλίσει με φρυγανιά. Καλύπτουμε με τα μισά τυριά και τα ψιλοκομμένα αλλαντικά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαζάνια. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά , προσθέτουμε τα υπόλοιπα τυριά και περιχύνουμε με την κρέμα τα λαζάνια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Καλή επιτυχία