Κολοκυθοτυρόπιτα της Αντας

Η αγαπητή μας κ. ‘Αντα επέστρεψε από τις διακοπές ξεκούραστη και γι αυτή την εβδομάδα μας προτείνει μια συνταγή για Κολοκυθοτυρόπιτα με σπιτικό φύλλο. Ελαφριά και νόστιμη
Για ένα πυρέξ 35χ 25
Ζύμη :
300 γρ αλεύρι ,100 μλ νερό , 50 μλ λάδι , 1 κ σ ξύδι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης ( ίσως να χρειαστεί παραπάνω νερό μέχρι να μη κολλάει στα χέρια μας ) αφήνουμε στην άκρη σκεπασμένη
Γέμιση :
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε λεπτές φέτες , 1 μεγάλο κολοκύθι κομμένο σε λεπτές φέτες , 200 γρ ανθότυρο , 100 γρ φέτα , 200 γρ τυρί κίτρινο , δυόσμος , αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση :
ανοίγουμε φύλλο και καλύπτουμε το πυρέξ ( με τα 2/3 της ζύμης ) αφού το έχουμε λαδώσει. Τοποθετούμε τις πατάτες από πάνω τα μισά τυριά και λίγο δυόσμο ( φρέσκο η ξερό ) Μετά βάζουμε τα κολοκύθια με τα υπόλοιπα τυριά και δυόσμο ρίχνουμε λίγο λάδι Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ζυμάρι που έχουμε ανοίξει σε φύλλο.
Χαράζουμε σε κομμάτια, αλείφουμε με λάδι, ρίχνουμε λίγο μαύρο σουσάμι η παπαρουνοσπορο για χρώμα !
Ψήνουμε 55 λεπτά ! Καλή επιτυχία !