Μουστοκούλουρα. Η κ. Αντα μας προτείνει την πιο εύκολη συνταγή!

Μουστοκούλουρα
Μουστοκούλουρα
Τώρα που μπορούμε να βρούμε μούστο εύκολα η κ. Αντα μας προτείνει να φτιάξουμε μουστοκούλουρα.

Υλικά

11/2 φλ λάδι

1 φλιτζάνι πετιμέζι( το βρίσκουμε σε μπουκάλια του 1/12 λίτρου το βράζουμε μέχρι να γίνει σαν σιρόπι)

1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη ,

1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλι

2 κουταλάκια γλυκού μαγειρική  σόδα

900 γραμμάρια -έως 1 κιλό αλεύρι

κανέλα και γαρύφαλλο

 Εκτέλεση

Βάζουμε σε λεκάνη το λάδι το πετιμέζι, το κονιάκ τη ζάχαρη και τον χυμό που έχουμε ρίξει την σόδα. Προσθέτουμε  κανέλα και γαρύφαλλο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Φτιάχνουμε στρογγυλά κουλούρια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Καλή επιτυχία !!