Ναπολιτάνικο παγωτό κασάτο. Μια κλασική παγωμένη απόλαυση!

Ναπολιτάνικο παγωτό κασάτο!Τρεις γεύσεις παγωτού, βανίλια, σοκολάτα και φιστίκι,  σε στρώσεις με θρυμματισμένα μπισκότα σοκολάτας  δημιουργούν  μια κλασική παγωμένη απόλαυση.

Υλικά

Αραβοσιτέλαιο για να αλείψουμε τη φόρμα

8  μπισκότα σάντουιτς σοκολάτας,

2 φλιτζάνια Παγωτό  Βανίλια, μαλακό

3 φλιτζάνια παγωτό σοκολάτα, μαλακό

3 φλιτζάνια Φιστίκι Παγωτό, μαλακό

Σάλτσα σοκολάτας για σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Αλείψτε με αραβοσιτέλαιο μια φόρμα  12 x 25 και καλύψτε τη με πλαστική μεμβράνη αφήνοντας να προεξέχει.

Βάλτε τα μπισκότα σε ένα πολυμηχάνημα  και χτυπήστε τα μέχρι  να τριφτούν καλά

Βήμα 2

Με μια μαρίζ τοποθετείστε το παγωτό βανίλια στη βάση της φόρμας. Απλώστε από πάνω τα μισά τριμμένα μπισκότα και βάλτε στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Έπειτα βάλτε με τον ίδιο τρόπο το παγωτό σοκολάτα ,από πάνω τα υπόλοιπο τρίμμα και πάλι στην κατάψυξη για 15 λεπτά Τέλος  βάζετε από πάνω το παγωτό  φιστίκι, καλύπτετε με την μεμβράνη που περισσεύει απ’ έξω και αφήνετε στην κατάψυξη για μια νύχτα.

Βήμα 3

Για να το ξεφορμάρετε αφήστε το κέικ σε θερμοκρασία δωματίου 10 λεπτά. Ανασηκώστε απαλά την  πλαστική μεμβράνη και ξετυλίξτε το φιστίκι . Αναποδογυρίστε το σε πιατέλα Αφαιρέστε την πλαστική μεμβράνη, ρίξτε σάλτσα σοκολάτας περιτύλιγμα και καλή απόλαυση!!!