Τυρόπιτα με αμπελόφυλλα. Πρωτότυπη και εμφανίσιμη

13187708_1568754660083583_964259122_n

Μια διαφορετική τυρόπιτα μας προτείνει για σήμερα η φίλη μας η Αντα. Ας την δοκιμάσουμε.

Υλικά :

500γρ αμπελόφυλλα,

300 γρ φέτα ,

200 γρ τυρί κρέμα

200 γρ Γκούντα,

1 κίτρινη πιπέρια ( η όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει) πολτοποιημένη,

1 φλιτζ καλαμποκάλευρο

3 αυγά,

αλάτι κ πιπέρι ,

λάδι,

500γρ γιαούρτι ,

1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Σ ένα μπολ ρίχνουμε την φέτα , το τυρί κρέμα , το γιαούρτι , το καλαμποκάλευρο , την πιπέρια , τα αυγά και τον δυόσμο . Ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Αλείφουμε ένα πυρέξ με λάδι , στρώνουμε τ αμπελόφυλλα στο ταψί με την γυαλιστερή πλευρά προς τα πάνω. Αλείφουμε πάλι με λάδι και  στρώνουμε άλλη μια σειρά ακόμα. Ρίχνουμε την γέμιση. Σκεπάζουμε με 2 στρώσεις αμπελόφυλλα και αλείφουμε με λάδι. Σκεπάζουμε με βρεγμένη λαδόκολλα και  ψήνουμε 1 ώρα στους 170 βαθμούς

Είναι μια πρωτότυπη συνταγή και  πολύ εμφανίσιμη!