3ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας από το βιβλιοπωλείο Monogram. Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Για ακόμη μια χρονιά το βιβλιοπωλείο Monogram στον Χολαργό διοργανώνει φεστιβάλ αστυνομικής λογοτεχνίας
Εκδότες, συγγραφείς, μεταφραστές, δημοσιογράφοι, ακαδημαϊκοί και αναγνώστες έρχονται ξανά κοντά από τις 3 Μαΐου 2022 έως τις 15 Ιουνίου 2022. Με περισσότερες παρουσιάσεις βιβλίων, μεγαλύτερες εκδηλώσεις και σε περισσότερα σημεία της πόλης, οι πρωταγωνιστές της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας συναντιούνται με το αθηναϊκό κοινό.

Το 3ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας διοργανώνεται από το βιβλιοπωλείο Monogram,υπό την αιγίδα των Δήμων Παπάγου-Χολαργού και Χαλανδρίου, της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτουκαι με τη συνεργασία των εκδόσεων Άγρα, Bell, Διόπτρα, Δρόμων, Ίκαρος, Καλειδοσκόπιο, Καστανιώτη, Κέδρος, Κείμενα, Κλειδάριθμος, Κύφαντα, Λιβάνη, Μεταίχμιο, Μίνωας, Μολύβι, Όστρια, Πατάκη, Τόπος, Ψυχογιός, 24 γράμματα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:Στο βιβλιοπωλείο Monogram,Υμηττού 17, Χολαργός. Στο κλαμπ-πολυχώρο Omikron2, Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων, Αθήνα. Στον Δήμο Χολαργού,Περικλέους 55, Χολαργός.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαΐου με την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Πέτρου Μάρκαρη, ενώ θα κατεβάσει ρολά την Τετάρτη 15 Ιουνίου με την εκδήλωση της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ), στην οποία θα παρουσιαστεί η πορεία και η εξέλιξη του ελληνικού αστυνομικού αφηγήματος μέσα από τρεις συγγραφικές γενιές.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 19:00 ο Βαγγέλης Γιαννίσης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, Ίνκουμπους, στον χώρο του βιβλιοπωλείου Monogram στον Χολαργό

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Μάιος – Ιούνιος 2022

 • 3 Μαΐου. Παρουσίαση βιβλίου. Ο Πέτρος Μάρκαρης παρουσιάζει το τελευταίο του βιβλίο «Το κίνημα της αυτοκτονίας», εκδόσεις Κείμενα.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 4 Μαΐου. Παρουσίαση βιβλίου. Ο Κωνσταντίνος Μοσχάτος παρουσιάζει το βιβλίο του «Ο λύκος», εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Ομιλητές: Μιράντα Βατικιώτη, συγγραφέας, θεατρολόγοςκαι Στέφανος Τσιτσόπουλος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Omikron2, στις 19:00.

 • 5 Μαΐου.Εκδήλωση-Συζήτηση.«Το νέο αίμα. 15 αστυνομικά διηγήματα νέων συγγραφέων-σειρά πολάρ».

Ομιλητές:Γιάννης Μπασκόζος, δημοσιογράφος, ιδρυτής του ηλεκτρονικού περιοδικού «Ο Αναγνώστης» και Βίκυ Χασάνδρα, συγγραφέας, αρθρογράφος στο περιοδικό πολάρ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Ράγκος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και αρθρογράφος στο περιοδικό πολάρ.

Omikron2, στις 19:00.

 • 6 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Η Χρύσα Σπυροπούλουπαρουσιάζει το βιβλίο της «Η ακολουθία του κακού», εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ομιλητής: Γιάννης Πανούσης, ομότιμος καθηγητής εγκληματολογίας.

Εξωτερικό Αμφιθέατρο του Δήμου Χολαργού, στις 19:00.

 • 7 Μαΐου.Παιδική εκδήλωση-Συζήτηση. «Από τη μάσκα του Ζορρό έως αυτή του Μπάτμαν και από αυτή που φοράει ο DarthVader του StarWars μέχρι τη μάσκα GuyFawkes του V από το V for Vendetta».

Μάσκες εντυπωσιακές, δημοφιλείς, πολυφορεμένες, ηρώων και αντιηρώων. Μάσκες που κρύβουν ταυτότητες, που διαφυλάττουν την ανωνυμία, που μεταμορφώνουν αυτούς που τις φορούν, που φανερώνουν σκοπούς και ιδιότητες, που χαρίζουν δύναμη, αναγνώριση. Μάσκες που έχουν τη δική τους μεγάλη ιστορία. Η μυθοπλασία είναι γεμάτη από αυτές, γεμάτη από χαρακτήρες που δημιουργούν ένα διαφορετικό προσωπείο για να κυνηγήσουν ιδανικά, για να αποδώσουν δικαιοσύνη, όμως και για να βλάψουν. Με αφορμή τα βιβλία του Σπύρου Γιαννακόπουλου«Μασκοφόρος Εκδικητής» και «Μασκοφόρος Εκδικητής εναντίον Ζοργκ», εκδόσεις Πατάκη, συζητάμε με τον συγγραφέα για τις πιο διάσημες μάσκες που έχουν φορεθεί.

Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Χολαργού, στις 19:00.

 • 7 Μαΐου. Εκδήλωση-Συζήτηση. Τιμητική εκδήλωση για το συνολικό έργο του Τζίμμυ Κορίνη, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Σειρά σου να πεθάνεις», εκδόσεις Τάλως Φ.

Ομιλητές: Γιάννης Πανούσης, ομότιμος καθηγητής εγκληματολογίας, Ρένα Ρίγγα, σεναριογράφος και Γιώργος Σταφυλάς, συγγραφέας.

Omikron2, στις 19:00.

 • 8 Μαΐου. Παρουσίαση βιβλίου.Η ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Λεβέντη παρουσιάζει το βιβλίο της «Σαν κονιάκ σαμπάνιας»,εκδόσεις Floralbooks. Μια διαδραστική παρουσίαση σε ένα νέο είδος αστυνομικού μυθιστορήματος.

Omikron2, στις 19:00.

 • 9 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Βαγγέλης Γιαννίσης παρουσιάζει το βιβλίο του «Ίνκουμπους», εκδόσεις Διόπτρα.

Ομιλητές: Γρηγόρης Αζαριάδης, συγγραφέαςκαι Ελεωνόρα Ορφανίδου, προϊσταμένη πολιτισμού στον Αθήνα 984.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 10 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Βασίλης Μούτσογλουπαρουσιάζει το βιβλίο του «Τέλος Χρόνου», εκδόσεις Τσουκάτου.

Ομιλητές: Νικόλαος Κόλμαν, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, πρόεδρος συνδέσμου των εν Ελλάδι Ζωγραφειωτών και Έρικα Αθανασίου, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 11 Μαΐου. Εκδήλωση-Avant-premiere.Τιμητική εκδήλωση-αφιέρωμα στο έργο του Stephen King, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, την bookpress.gr και την Tulip Entertainment.

Ομιλητές: Ιωσηφίνα Γριβέα, δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Δημητρόπουλος, δημοσιογράφος

και κριτικός κινηματογράφου, Βαγγέλης Ραπτόπουλος, συγγραφέας και Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η avant-premiere της ταινίας «Πύρινη Οργή» (Firestarter), βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο του StephenKing.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Κινηματογράφος ΑΘΗΝΑΙΟΝ, στις 19:00.

 • 12Μαΐου.Εκδήλωση-Συζήτηση.Ο Δημήτρης Σίμος,από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, και οΛευτέρης Μπούρος,από τις εκδόσεις BELL,

και οι δύο εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς της εγχώριας αστυνομικής πεζογραφίας, παρουσιάζουν τα μυθιστορηματικά τους alterego.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 13Μαΐου. Παρουσίαση βιβλίου.Παρουσίαση του συλλογικού τόμου συγγραφέων της Ελληνικής Λέσχης Αστυνομικής Λογοτεχνίας(ΕΛΣΑΛ)«Μάνη Νουάρ – 15 Ιστορίες Μυστηρίου»,εκδόσεις ΔΡΟΜΩΝ.

Ομιλητές: Θανάσης Παντές, δημοσιογράφος, Αντώνης Γκόλτσος, συγγραφέας και Παναγιώτης Γιαννουλέας, συγγραφέας.

Omikron2, στις 19:00.

 • 14 Μαΐου.Παιδική εκδήλωση-Παρουσίαση βιβλίου. Ο Κώστας Στοφόροςπαρουσιάζει το βιβλίο του «Στον ιστό της αράχνης», εκδόσεις Κέδρος.

Ομιλητές: Μάκης Μεταξάς, πρώην νομάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκηςκαι Ζωζώ Λιδωρίκη, πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού».

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 18:00.

 • 16 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Η Χριστίνα Σωτηροπούλουπαρουσιάζει το βιβλίο της «Φύλακες διάβολοι»,εκδόσεις BELL.

Ομιλήτρια: Έλενα Σπανδωνή, δημοσιογράφος.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 17 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Ανδρέας Αποστολίδηςπαρουσιάζει το βιβλίο του «Λάτιν νουάρ», εκδόσεις Άγρα.

Ομιλητές: Σέργιος Γκάκας, συγγραφέας και αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου ΧαλανδρίουκαιΚώστας Καλφόπουλος, αρχισυντάκτης του περιοδικού Πολάρ.

Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, στις 19:00

 • 18 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Η Ειρήνη Βαρδάκη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο«Ζώνη 5», εκδόσεις Μίνωας.

Ομιλητής: Μιχάλης Ψύλος,συγγραφέας, δημοσιογράφος, πρώηνδιευθυντής ΑΠΕ-ΜΠΕ και Παναγιώτης Παπαϊωάννου,δικηγόρος Αθηνών, δρ.εγκληματολογίας, αρθρογράφος και συγγραφέας.

Omikron2, στις 19:00.

 • 19 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Πάνος Αμυράς παρουσιάζει το βιβλίο του «Το φιλί του Δεκέμβρη», εκδόσεις Διόπτρα.

Ομιλητές: Γρηγόρης Αζαριάδης, συγγραφέας, Ευτύχης Βαρδουλάκης, πολιτικός αναλυτής και Ευάγγελος Μαυρούδης, συγγραφέας.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 20 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Αλέξης Μοστριός παρουσιάζει το βιβλίο του «Ο χαράκτης», εκδόσεις BELL.

Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Μόσχου, συγγραφέας.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 22 Μαΐου.Παιδική εκδήλωση.«MysteryWalk». Ένα κυνήγι θησαυρού, με οδηγό τον Κώστα Στοφόρο, για μικρούς και μεγάλους, με αφετηρία το βιβλιοπωλείο Monogram.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 23 Μαΐου. Εκδήλωση-Συζήτηση.«Πρωτοεμφανιζόμενοι -Νέοι συγγραφείς παρουσιάζουν τα βιβλία τους».

«HavanaEnd»,Βάιος Γκαλιμάνας, εκδόσεις 24 γράμματα.

«Προσωπική υπόθεση»,Γιώργος Σταφυλάς, εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.

«Και οι τέσσερις ήταν απαίσιοι», Γιάννης Μόσχος, εκδόσεις Τόπος.

«ΝΤΕΡΕΚ»,Κωνσταντίνος Τούμπας, εκδόσεις Μολύβι.

«Τα ίχνη του αίματος»,Τειρεσίας Λυγερός, εκδόσεις Λιβάνης.

«Η διατριβή»,Άντυ Παπαδημητρίου, εκδόσεις Λιβάνης.

«Ο Σκορπιός»,Χάρης Καραθύμιος, εκδόσεις Λιβάνης.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 24 Μαΐου. Παρουσίαση βιβλίου.Διπλή παρουσίαση από τις εκδόσεις 24 γράμματα:«Ο κύριος Χι»του Άγγελου Χαριάτη και «Ο λόφος του Ερνιόν»της ΈλεναςΜπολονάση.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 25 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου-Μουσική εκδήλωση.Διπλή παρουσίαση από τις εκδόσεις Κύφαντα: «Φόνισσες», της Νίνας Κουλετάκη και «Αβαριτία»,του Άντυ Βρόσγου.

Την εκδήλωση πλαισιώνει το Τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου Χολαργού που θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Το έγκλημα μέσα από τα τραγούδια».Θα ακουστούν διασκευές γνωστών ελληνικών και ξενόγλωσσων τραγουδιών των Κουρτ Βάιλ, ΝικΚέιβ, Μίμη Πλέσσα, Βασίλη Τσιτσάνη κ.ά., με θέμα τα εγκλήματα. Ιστορίες που αντλούν έμπνευση από μύθους, αληθινά περιστατικά ή δικογραφίες μάς μεταφέρουν,μέσω της μουσικής, στα σκοτεινά μονοπάτια του πάθους,της κτητικότητας, της ζήλειας, του εγωισμού ή της παρανοϊκής μανίας που οδήγησε στο έγκλημα.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 26 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Χρήστος Γιαννάκενας παρουσιάζει το βιβλίο του «Αίμα στις στάχτες»,εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ομιλητές: Γρηγόρης Αζαριάδης, συγγραφέας και Δώρος Αντωνιάδης, συγγραφέας.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 27 Μαΐου.Εκδήλωση-Συζήτηση.Ο Μίνως Ευσταθιάδης, από τις εκδόσεις Ίκαρος και οΔώρος Αντωνιάδης, από τιςΕΚΔΟΣΕΙΣΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ συζητούν με θέμα «Εκτός νόμου ή εκτός των τειχών;».

Αντιπροσωπεύει άραγε η αστυνομική λογοτεχνία ένα από τα πιο καυτά κομμάτια στο παζλ του σύγχρονου κοινωνικού μυθιστορήματος; Ή μήπως η βροχή των κλισέ λύσεων αναπαράγει έναν όλο και πιο βίαιο κόσμο; Πόσες φορές η απονομή δικαιοσύνης ανταποκρίνεται στην ονομασία της και πόσες παραμένει ένα άυλο φάντασμα; Παράγουν οι κοινωνικές συνθήκες το έγκλημα ή φέρουμε εκ γενετής το σημάδι του στο μέτωπό μας; Μήπως όποιος περιφέρεται εκτός των τειχών, έχει ήδη τεθεί και εκτός νόμου; Οι συγγραφείς θα ψάξουν για περισσότερες ερωτήσεις -χωρίς εύκολες απαντήσεις… Στον αντίλογο, από την πλευρά του «νόμου», ο εγκληματολόγος Αναστάσιος Δελλής.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 28 Μαΐου.Σεμινάριο δημιουργικής αστυνομικής γραφής.Τρεις γυναίκες συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας, η Ευτυχία Γιαννάκη Χίλντα Παπαδημητρίου, και η Χρύσα Σπυροπούλου, ανοίγουν την «κουζίνα» τους και αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο γράφουν τις αστυνομικές ιστορίες τους. Στη συνέχεια, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν τις «συνταγές» που άκουσανκαι να γράψουν τις δικές τους σύντομες αστυνομικές ιστορίες.

Βίλα Σαλίγκαρου, Χολαργός, στις 19:30.

 • 30 Μαΐου.Εκδήλωση-Συζήτηση.Τιμητική εκδήλωση για τον AndreaCamilleri,σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκης.

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει η Susanna Schlein, Α’ σύμβουλος της ιταλικής πρεσβείας, επιτετραμμένη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου.

Ομιλητές:Πέτρος Μάρκαρης, συγγραφέας, γλωσσολόγος, μεταφραστής καιΦίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γρηγόρης Αζαριάδης, συγγραφέας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου.

Omikron2, στις 19:00.

 • 31 Μαΐου.Παρουσίαση βιβλίου. Ο Παναγιώτης Γιαννουλέας παρουσιάζει το βιβλίο του «Τετράκις εις θάνατον: Η δηλητηριάστρια της Μάνης», εκδόσεις Κύφαντα.

Ομιλητές: Φίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας και Γιάννης Ράγκος, συγγραφέας και δημοσιογράφος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Θανάσης Παντές, δημοσιογράφος.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:00.

 • 1 Ιουνίου.Παρουσίαση βιβλίου. Ο Σπύρος Κακατσάκης παρουσιάζει το βιβλίο του «Δέκα και δέκα», εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Ομιλητές: Κατερίνα Μουστακάτου, φιλόλογος και Κατερίνα Βουτετάκη, νομικός.

Omikron2, στις 19:00.

 • 2 Ιουνίου.Εκδήλωση-Συζήτηση.«Ποιος σκοτώνει ποιον στην αστυνομική μυθοπλασία;». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Διονύσης Χιόνης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ΜΔΕ εγκληματολογίας.

Ομιλητές: Γιάννης Ράγκος, συγγραφέας και δημοσιογράφος, Μάρθα Λεμπέση, ΜΔΕ εγκληματολογίας, διευθύντρια Κ.Ε.Μ.Ε., Αναστασία Χαλκιά, δρεγκληματολογίας, διδάσκουσα ΕΚΠΑ, Γιάννης Πανούσης, ομότιμος καθηγητής εγκληματολογίας. Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δρΦώτιος Σπυρόπουλος, νομικός, διδάσκων ΠΑΔΑ και Εύη Ανδρουλάκη, νομικός, υπ. διδάκτωρ ΠΑΔΑ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος (Κ.Ε.Μ.Ε.).

Omikron2, στις 19:30.

 • 6 Ιουνίου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Γρηγόρης Αζαριάδηςπαρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα «Η Οργάνωση»από τις εκδόσεις BELL.Μαζί του συζητάει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Εξωτερικό Αμφιθέατρο του Δήμου Χολαργού, στις 19:30.

 • 8 Ιουνίου.Παρουσίαση βιβλίου.Διπλή παρουσίαση από τις εκδόσεις Κύφαντα: «Ο βιγλάτορας», του ΑντώνηΓκόλτσουκαι «Λουκουμόσκονη», της Τέσης Παπαθανασίου.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:30.

 • 9 Ιουνίου.Παρουσίαση βιβλίου-Θεατρική εκδήλωση. Ο Βαγγέλης Μπέκας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Παγωμένα πέλματα», εκδόσεις Ψυχογιός.

Ομιλητές: Νίκος Χρυσός, συγγραφέας και Χίλντα Παπαδημητρίου, συγγραφέας, μεταφράστρια.

Στο πλαίσιοτης εκδήλωσης θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από τους σπουδαστές του α’ έτους της δραματικής σχολής «δήλος – Δήμητρα Χατούπη», υπό την καθοδήγηση του Θεοδόση Σκαρβέλη.

Omikron2, στις 19:30.

 • 14 Ιουνίου.Παρουσίαση βιβλίου.Ο Νεοκλής Γαλανόπουλοςπαρουσιάζει το βιβλίο του «Βάσεισχεδίου»,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.

Ομιλήτρια: Κωνσταντίνα Μόσχου, συγγραφέας.

Βιβλιοπωλείο Monogram, στις 19:30.

 • 15 Ιουνίου.Εκδήλωση-Συζήτηση.«Η πορεία και η εξέλιξη του ελληνικού αστυνομικού αφηγήματοςμέσα από τρεις συγγραφικές γενιές», από την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ).

Ομιλητές: Τεύκρος Μιχαηλίδης, συγγραφέας, Έλενα Χουσνή, συγγραφέας και Λευτέρης Μπούρος, συγγραφέας. Συντονίζει η Νίνα Κουλετάκη, συγγραφέας.

Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, στις 19:30.

 

.