AΡΤΟΡΑΜΑ-Ενός βοσκόπουλου το success story!
Αυτός ο φούρνος είναι το πιο ζεστό και φρέσκο κομμάτι της γειτονιάς μας με τα τόσα πολλά αρτοσκευάσματα, με τα διαφορετικά είδη ψωμιών ,τα κουλουράκια ,τα γλυκάκια, τα λογής-λογής σάντουιτς σε προκαλούν καθημερινά να τα γευτείς και να αθετήσεις τις τόσες υποσχέσεις για δίαιτα…
Η κουβέντα μας με τον ιδιοκτήτη κ. Τζουμάκα γίνεται ανάμεσα στους πελάτες που γεμίζουν το φούρνο, τις πρόθυμες ,χαμογελαστές υπαλλήλους και τους χρυσοχέρηδες φουρνάρηδες !
Στην περιοχή μας πόσα χρόνια είστε;
Από το 2003.Υπήρχε εδώ φούρνος και παλιά, από το 1952. Κάποια στιγμή έκλεισε. Εγώ το πήρα το 2003.
Η καταγωγή σας;
Από την Ήπειρο. Από το Τέροβο Ιωαννίνων.
Πόσα άτομα απασχολείτε;
Πάνω από 10. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται εδώ
Πόσα χρόνια κάνετε αυτή τη δουλειά;
Από το 1966.
Πείτε μας πώς ξεκινήσατε;
Στα Γιάννενα φύλαγα κατσίκια, και είπα στον πατέρα μου « θα φύγω και θα πάω στον αδερφό μου» .Ο αδερφός μου ήτανε στα Καλύβια στο Αγρίνιο. Εκεί βγάζαμε ψωμί με ξύλα. Εκείνη την εποχή γινόταν το έργο στο Καστράκι και μας έφερναν τότε ξύλα από εκεί και με αυτά ψήναμε.
Μετά πήγα στο Βοσινάκη στην Πάτρα, εκεί έμαθα καλά τη δουλειά, μετά έγινα ζαχαροπλάστης στην Κόρινθο μετά ήρθα στην Αθήνα στην Σόλωνος .Στη συνέχεια έφυγα πήγα στρατιώτης και συνέχισα να ασχολούμαι με την αρτοποιία
Τι θα προτείνετε για την Πρωτοχρονιά;
Βασιλόπιττα. Έχω μια συνταγή που κάθε χρόνο πουλάω και περισσότερες. Έχω βασιλόπιττα τσουρέκι, βασιλόπιττα κέικ.
Ένα βοσκόπουλο με θέληση για πρόοδο και με δουλειά πολλή που έφτιαξε ολομόναχο αυτή την πετυχημένη επιχείρηση γιατί πίστευε στο όραμά του !
Από το Τέροβο στου Παπάγου τελικά ενός ονείρου δρόμος !