Σουφλέ κανταΐφι

Η γεύση του αλλά και η εμφάνισή του είναι κάτι διαφορετικό, κάτι που ταιριάζει σε κάθε τραπέζι χωρίς καμία αμφιβολία.
Υλικά:
300 γρ κανταΐφι ,
150 γρ φέτα ,
150 γρ ανθότυρο ,
150 γρ γραβιέρα ,
80 γρ ροκφόρ ( η μπλου τζηζ)
3 αυγά
1 λίτρο γάλα
300 γρ βούτυρο μαζί με ελαιόλαδο( μισό -μισό), αν θέλουμε μπορούμε ν αλλάξουμε τα τυριά ανάλογα με την προτίμηση μας εκτός απ το ροκφόρ
Εκτέλεση:
Ξάνουμε το κανταΐφι ν’ αφρατέψει βάζουμε το μισό σ ένα πυρέξ και το βρέχουμε με το μισό βούτυρο να πάει παντού ρίχνουμε τα τυριά κ τελειώνουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι Σ ένα μπολ χτυπάμε τα 3 αυγά με το 1 λίτρο γάλα και το περιχύνουμε να πάει παντού. Περιμένουμε 1 ώρα να τραβήξει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά σκεπασμένο. Το ξεσκεπάζουμε για να πάρει χρώμα αλλά 10 λεπτά!
Καλή επιτυχία!