Πίτσα-καρπούζι αλά ελληνικά!

Πόσες φορές δεν φάγατε σαν παιδιά κατακαλόκαιρο καρπούζι με φέτα; Ένα γευστικός δροσερός συνδυασμός.
Εμείς λοιπόν σας παρουσιάζουμε σήμερα μια εξελιγμένη εκδοχή αυτού του νόστιμου συνδυασμού. Η παρουσίασή του πιάτου αυτού αλλά και η γεύση του θα ενθουσιάσει τους φίλους, την οικογένειά σας, μικρούς και μεγάλους. Είναι πανεύκολο και γίνεται με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.
Χρειάζεστε ένα στρογγυλό καρπούζι, φέτα,, ελιές χωρίς κουκούτσι και λίγο μπαλσάμικο.
Κόψτε το καρπούζι κάθετα και χωρίστε στη μέση μια μεγάλη φέτα. Ενώστε τα κομμάτια της φέτας, κόψτε τα σε τρίγωνα όπως τα κομμάτια της πίτσας, βγάλτε τα κουκούτσια από τις ελιές
Βάλτε επάνω κομμάτια φέτας, τις ελιές και ρίξτε μπαλσάμικο. Και έτοιμο το όμορφο πιάτο σας. Μπορείτε πάνω στο καρπούζι – πίτσα να βάλετε άλλα φρούτα όπως στη φωτογραφία και να το σερβίρετε σαν δροσερό επιδόρπιο. Ή αυτοσχεδιάστε !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μαίρη για την πολύ όμορφη ιδέα που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας!