Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συνεδριάζει
Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης συνεδριάζει την Τετάρτη 09 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00 . Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
- Διαβούλευση επικαιροποιημένου Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
- Διαβούλευση Στρατηγικού Σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Παπάγου – Χολαργού περιόδου 2019-2023.
https://www.dpapxol.gov.gr/e-politis/2015-07-30-06-33-27/diavouleusi/item/8208.html
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00, με τον ίδιο τρόπο της τηλεδιάσκεψης.
Στη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης προεδρεύει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Στις συνεδριάσεις της επιτροπής καλούνται υποχρεωτικά και συμμετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του δήμου και οι πρόεδροι των κοινοτήτων του δήμου, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων των πολιτικών κομμάτων και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο. Κατά περίπτωση, μπορεί να καλούνται και εκπρόσωποι αρμόδιων κρατικών αρχών.