Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ενορία Φανερωμένης Χολαργού
Κυριακή των Βαΐων, 13 Απριλίου 2025 | Ώρα: 09:00 π.μ.
Αίθουσα «Σημάντρου» – Ελ. Βενιζέλου 59Α, Χολαργός
Η Κυριακή των Βαΐων αποτελεί και φέτος για την Ενορία Φανερωμένης Χολαργού μια ημέρα προσκλητηρίου αγάπης και προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, μέσα από την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία.
Κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που είναι γεμάτη από πνευματικά αγωνιστικά μηνύματα και ευκαιρίες εσωτερικής καλλιέργειας, η κοινότητα καλείται να συμβάλει ενεργά σε μια υπόθεση ζωής: την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος που τόσο απαραίτητα είναι για την αποκατάσταση της υγείας πολλών συνανθρώπων μας.
Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες και διαρκείς. Καθημερινά, πολλοί συνάνθρωποι δίνουν τον δικό τους αγώνα για την υγεία και τη ζωή τους. Με μια απλή, αλλά βαθιά ουσιαστική πράξη προσφοράς, η εθελοντική αιμοδοσία γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης και έμπρακτης αγάπης.
Μέσα από τη δωρεά αίματος, αυτό το ανεκτίμητο και αναντικατάστατο αγαθό, κάθε συμμετέχων προσφέρει ελπίδα, χαρά και ζωή. Έτσι, προετοιμάζοντας πνευματικά τη συμμετοχή στην κορυφαία εορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση του Κυρίου, οι εθελοντές της αιμοδοσίας θα έχουν ήδη προσφέρει και οι ίδιοι ζωή, μιμούμενοι το παράδειγμα της θυσιαστικής αγάπης του Χριστού.
Καλή Ανάσταση σε όλους!