«Μουσικά Ηχοχρώματα» – Μια βραδιά αφιερωμένη στα λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μουσικά Ηχοχρώματα – Τα λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε», την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).
Η συναυλία πραγματοποιείται με τη Χορωδία Σημάντρου Χολαργού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Μουζάκη, και αποτελεί αφιέρωμα στον μεγάλο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο, έναν δημιουργό που σφράγισε με το έργο του το ελληνικό τραγούδι.
Με τη συμμετοχή καταξιωμένων και αγαπημένων καλλιτεχνών και τη συνοδεία μικρής ορχήστρας (πιάνο, μπουζούκι, βιολί, κιθάρα, κρουστά), η βραδιά υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό μέσα από ήχους και στίχους που έχουν γίνει κομμάτι της συλλογικής μας μνήμης.
Τα λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «είναι η ζωή μας, η ιστορία μας, γιατί είμαστε εμείς οι Έλληνες».
🆓 Η είσοδος είναι ελεύθερη.


