Η Αντα προτείνει για σήμερα …… Κρεποσαλατα

Η αγαπητή μας Αντα προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή…. Κρεποσαλάτα. Μια συνταγή γεμάτη χώματα, αρώματα και γεύση!

Εικόνα1

Υλικά για 6 κρέπες

1/2 λίτρο φρέσκο γάλα

2 αυγά

1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη

1 κοφτό κουταλάκι γλυκού αλάτι

170 γρ αλεύρι

50 γρ βούτυρο

Υλικά για τη γέμιση

400 γρ ψιλοκομμένο λάχανο

1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1/2 πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη

1/2 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη

2 φρέσκια κρεμ

1 κούπα τριμμένο καπνιστό ρεγκάτο

4 φέτες ζαμπόν

250 γρ γιαούρτι

3 κουταλιά σούπας μαγιονέζα

2 κουταλιά σούπας κέτσαπ

2 κουταλιά σούπας βαλσαμικο

1 κουταλιά σούπας άνηθο

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε τις κρεπες τις βάζουμε την μια πάνω στην άλλη, μετά σ ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης .

Σ ένα βαθύ πιάτο στρώνουμε μια κρεπα και απλώνουμε λίγο από το μείγμα να καλύψουμε όλη την επιφάνεια .

Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

Αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με μαγιονέζα κ γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες μισές πιπεριές!

Είναι μια εντυπωσιακή σαλάτα για μπουφέ η για ένα γεύμα επίσημο. Καλή επιτυχία !