BBQ-Κοτόπουλο με δεντρολίβανο και μπέικον

Ήρθε η ώρα λοιπόν για μπάρμπεκιου και σας δίνουμε σήμερα μια διαφορετική πολύ νόστιμη συνταγή για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

658775

Υλικά

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ή 4 κουταλάκια σκόνη σκόρδου

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο

4 κλαράκια δεντρολίβανο

4 λωρίδες μπέηκον

Αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το υπαίθριο μπαρμπεκού σας σε μεσαία θερμοκρασία

Αλείψτε κάθε στήθος με το σκόρδο και αλατοπιπερώστε.  Βάλτε πάνω σε κάθε στήθος ένα κλαράκι δεντρολίβανο και τυλίξτε με μία λωρίδα μπέικον

Ψήστε τα στήθη μέχρι να φύγει εντελώς το έχει ροζ χρώμα και ο ζωμός να βγαίνει καθαρός περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά [αν έχετε θερμόμετρο θα πρέπει να δείχνει τουλάχιστον 74 C .Βγάζετε τα φιλέτα με οδοντογλυφίδες και σερβίρετε με δροσερή εποχιακή σαλάτα.

Καλή σας όρεξη !