Moσχαράκι κοκκινιστό ροσμπίφ

Εικόνα3

Μία σπιτική πεντανόστιμη συνταγή μοιράζεται σήμερα μαζί μας ο κ.Γιώργος , εμείς υποδεχόμαστε με πολλή χαρά την πρώτη αντρική μας συμμετοχή και τον ευχαριστούμε θερμά.

Υλικά

1 ½ κιλό μοσχαράκι  τρυφερό κιλότο κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Αλάτι, πιπέρι

Κανέλλα σκόνη

Ντοματοπολτός ,κέτσαπ ή φρέσκιες ψιλοκομμένες ντομάτες

1 πακέτο μακαρόνια νο 3

Βούτυρο

Τριμμένο τυρί πεκορίνο

Εκτέλεση

Εικόνα1 Εικόνα2

Βάζουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, τα τσιγαρίζουμε ελαφρά, προσθέτουμε το κρέας που έχουμε ήδη αλατοπιπερώσει να σοταριστεί κι αυτό .Προσθέτουμε λίγη σκόνη κανέλλα[ του δίνει όμορφη γεύση] ,τον ντοματοπολτό διαλυμένο σε ζεστό νερό ,λίγη κέτσαπ ή φρέσκια ντομάτα. Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο βράζουμε τα μακαρόνια, τα σοτάρουμε με βούτυρο και σερβίρουμε με το κρέας και το τυρί.

Καλή σας όρεξη !

Γιώργος Κ.