Mοσχαράκι με πουρέ,η κυριακάτικη συνταγή μας

Η φίλη μας Θεανώ μας προτείνει ένα νόστιμο κυριακάτικο πιάτο. Κοκκινιστό μοσχαράκι με πουρέ. Δείτε παρακάτω τη συνταγή
Υλικά [για 4 άτομα]
1 1/2 κιλό μοσχαράκι κιλότο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κιλό πατάτες
Ντοματοπολτός ή φρέσκιες ντομάτες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Φυτίνη
Γάλα
1 αυγό
Αλατοπίπερο
Κανέλλα σκόνη
Μοσχοκάρυδο σκόνη
Εκτέλεση
Σοτάρουμε με λάδι το κρέας που έχουμε αλατοπιπερώσει και προσθέσει λίγη κανέλλα σκόνη με το λιωμένο κρεμμύδι και τα σκόρδα προσθέτουμε την ντομάτα και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Εν τω μεταξύ βράζουμε τις πατάτες ξεφλουδισμένες ή με τα φλούδια [όπως προτιμάτε] .Τις λιώνουμε με το πιρούνι τις βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε φρέσκο γάλα, βούτυρο, αυγό ,αλατοπίπερο και λίγο μοσχοκάρυδο και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο.
Τα σερβίρουμε ζεστά και καλή σας όρεξη
Ευχαριστούμε Θεανώ!
Και μην ξεχνάτε !Δείτε όλες μας στις σπιτικές συνταγές στο Μagazino στην στήλη Συνταγές