Η Λογοτεχνική Συντροφιά έκοψε την πίτα της και καλωσόρισε το 2019

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η λογοτεχνική συντροφιά το βράδυ της Τετάρτης 9/1/2019 στο φιλόξενο χώρο της βίλας Σαλίγκαρου.
Πριν από την κοπή της πίττας αναγνώστηκαν από μέλη χριστουγεννιάτικα κείμενα.
Η πρόεδρος συγγραφέας κ. Ελένη Λάππα Οικονόμου καλωσόρισε τα μέλη, ευχήθηκε για καλή χρονιά και μαζί με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού έκοψαν την πίττα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον δήμαρχο κ. Αποστολόπουλο, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης, η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κ. Χρύσα Παρίση, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Μαρία Δημητριάδου, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Πετράκης, η Γναθοχειρουργός κ. Άννα Μουζοπούλου
Πολλές ευχές, μπόλικη αγάπη και η πιο νόστιμη βασιλόπιτα! Τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για να περάσει ένα όμορφο λογοτεχνικό απόγευμα….

