Μικρά σουφλέ σοκολάτας με παγωτό

Μια πρωτότυπη εύκολη συνταγή σας δίνουμε σήμερα ιδανική για ένα επιδόρπιο εύγευστο και ξεχωριστό. Μικρά σουφλέ σοκολάτας με παγωτό!
Για 4 άτομα θα χρειαστείτε
Έτοιμα αμυγδαλωτά
4 κουταλιές παγωτό καφέ μόκα
100 γρμ μαύρη σοκολάτα
2 κουταλιές σούπας κακάο σε σκόνη
4 αυγά
2 κουταλιές σούπας άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
-Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Ανακατεύετε τους κρόκους των αυγών με τη λιωμένη [σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων] σοκολάτα.
Χτυπήστε καλά τα ασπράδια των αυγών ,προσθέστε τη ζάχαρη και χτυπήστε πάλι πολύ καλά.
-Ρίξτε απαλά τα χτυπημένα ασπράδια στη σοκολάτα
-Βάλτε στις ειδικές θήκες το μίγμα και ψήστε για 8 λεπτά χωρίς να ανοίξετε το φούρνο .
-Μόλις ετοιμαστούν προσθέστε μια κουταλιά παγωτό ,τα αμυγδαλωτά κομμένα σε κομματάκια και προσθέστε από πάνω τη σκόνη κακάο .
Σερβίρονται ζεστά
Ιδανικά και για το γιορτινό σας τραπέζι!